forside

Stab

Vi som jobber i Naturlig Lederskap as er glad i naturen og fysisk aktivitet. Vi trives på ”tur” og når adrenalinet øker. Gjennom forskjellige livsløp og karrierer har vi erfart hvordan vi kan møte oss sjøl og andre på en ny og lærerik måte og skape gode læringssituasjoner utenfor de tradisjonelle rammene.

 • Morten

  morten (at) naturlig-lederskap.no
  906 28 436
  Født 1957, har arbeidet med Human Resources, leder og teamutvikling i 25 år ved Sjøkrigsskolen, Digital Equipment Corporation, PriceWaterhouseCoopers , og siden 95 som partner i Naturlig lederskap as. Har vært adm.dir for Kompetansehuset Oscarsborg as i 2003\04. Daglig Leder RIBXtreme AB 07-.

  Han er utdannet ved Sjøkrigsskolens intendanturlinje og Sjøforsvarets Stabsskole. I tillegg er han Cand. Mag.+ i organisasjonspsykologi og Gestaltterapeut fra Norsk Gestaltinstitutt. Studerer p.t. ved UMB; master i entreprenørskap og innovasjon

 • Willy

  willy (at) naturlig-lederskap.no
  Født 1970. Fem år i Sivilforsvarets fredsinnsatsgruppe innen feltene brann, orden og sanitet. Flere kurs på sivilforsvarets skole på Starum og utdannet på SORA sanitet modulsystemer.Utdannet ved Hærens Jegertropp. Tjenestegjort i Finnmark. 10 års ledererfaring og instruktør bakgrunn i HV.Jobbet med sikkerhet, skadeforebygging, key accounting, salg og markedsføring i ledende posisjoner i Securitas Direct og Gjensidige Nor. Har bygd opp og driver et større utested og konsertlokale i Drammen.”Gammel speider”, speiderleder og lang erfaring innen friluftsliv og naturbaserte events.

 • Kristin

  kristin (at) naturlig-lederskap.no
  Født 1965 har 14 års arbeidserfaring fra ulike organisasjoner som IBM og PwC. De siste 8 årene jobbet innenfor HR med rekruttering, karriererådgivning, HR-prosesser og etablering av HR-systemer og funksjoner innen ressursforvaltning. Har tidligere jobbet 10 år i it-bransjen med ledelse og salg av totale it-løsninger. Gestalt-terapeut fra Norsk Gestaltinstitutt. Har studert idretts- psykologi og sosiologi ved NIH. Tidligere utdanning fra NHI innen IKT, samt diplomstudium i markedskommunikasjon fra IFM.

 • Jean

  jean (at) naturlig-lederskap.no
  97684789
  Født i Belgia i 1952. Har arbeidet som yrkesoffiser i 25 år i det Belgiske flyvåpen som militærflyger(jageflyger, transportflyger), operasjonssjef i Brussels, leder for "Intelligence Section" og Assistant Director for innkjøpsbyrået ved den Belgiske ambassade i Washington D.C.. Flyttet til Norge i 1997.
  Diplomert "guide nature", gourmet og visesanger.

Kontor: Duevn 3, 1440 Drøbak

post (at) naturlig-lederskap.no

+47 41 45 46 46 eller +47 90 62 84 36

Naturlig Lederskap as Naturlig Lederskap as Naturlig Lederskap as Naturlig Lederskap as